Холзи е от известните личности, които не крият за сблъсъците си

...
Холзи е от известните личности, които не крият за сблъсъците си
Коментари Харесай

Когато Холзи се ицеди до краен предел

Холзи е от известните персони, които не крият за конфликтите си с с най-различни проблеми. Много постоянно приказва и напълно намерено за премеждията си към тях.
 Холзи, признанието ѝ за трите аборта, които е претърпяла и по какъв начин са избавили живота ѝ
Какво е избавило живота на Холзи

Певицата споделя историята за абортите си

Но с изключение на репродуктивните си проблеми, изпълнителката се сблъсква с още доста други. От профила ѝ в Instagram разбираме, че се раздава до последно (буквално), когато се качи на сцената, без доста да му мисли дали се усеща добре.

Холзи е била една от звездите, които са взели присъединяване на музикалния фестивал в Рединг и Лийдс, Англия, през миналия уикенд. След присъединяване си на сцената в Лийдс обаче самата тя се чуди по какъв начин към момента е жива. Като разяснява, че часове преди концерта е имала хранително натравяне.

Все отново някак е съумяла да събере сили, с цел да не разочарова публиката и почитателите си. След като е дала всичко от себе си на сцената, макар натравянето, е трябвало да ѝ бъде оказана лекарска помощ и да почива интензивно през идващите часове, с цел да може да не разочарова и почитателите си в Рединг.
 Холзи, Ашли Фънчес и за какво бавачката съди изпълнителката
Бавачката, която съди Холзи

Проблеми за изпълнителката

Холзи написа, че и преди ѝ се е налагало да пее, когато не се е чувствала добре, само че най-малко по спомените ѝ това е било най-ужасното и сложното ѝ прекарване на сцената. " През цялото време се усещах като че ли съм на Юпитер. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР